Anna Hansson

Anna Hansson - författare

Wanted

Jag har hittills skrivit två skräcknoveller för vuxna, som ges ut som e-noveller av Epok förlag. De går att låna gratis via bibliotek, eller köpa på nätbokhandel. 

Sällskapet 

Hon var aldrig ensam. Hon hade aldrig varit det. De var alltid med henne. Om nätterna när hon skulle sova viskade de. De viskade att hon var utvald. De viskade att hon skulle verka tillsammans med dem. De viskade, ropade, skrek. Gör si, gör så. Annars vet du vad som händer.

 

Snön lyser vit

Tänk dig ett julfirande. Ett lugnt julfirande med god mat, tända ljus och tindrande ögon. Det här är så långt bort du kan komma.

 

 

En ungdomsbok har det blivit också. (Böcker för 9-12 år finns under rubriken Barnböcker, och kan förstås läsas även av de som är äldre än så.)

Wanted är en ungdomsbok som utspelar sig i Vilda Västern, skriven av mig och Marie Nilsson.

 

 Wanted (häftad)

 

Elisabeth, som har Arapahoblod flytande i sina ådror, har upplevt död och kärlek på nära håll. En önskan om att söka sina förfäders historia får henne att lämna allt hon har, och ge sig ut i det okända.

Sarah är prästdottern som känner en brinnande längtan efter att få styra över sitt eget liv.

Deras vägar korsas under dramatiska omständigheter, och genom deras ögon får du uppleva Vilda Västerns lockelser och faror; pälsjägare, rånare, förutbestämda öden och en förblindande passion.

Resan har bara börjat!

 

Här kan du provläsa boken: http://issuu.com/ulrslo/docs/wanted

Här kan du läsa mer om arbetet med boken: https://bokenwanted.wordpress.com/

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)